شیوههای تربیت کودک در موقعیتهای حساس در کارگاه فرزندپروری فرهنگسرای الغدیر بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای الغدیر، برخی رفتارها از قبیل ضربه زدن، جیغ زدن و حتی گاز گرفتن برای یک کودک یک تا دو ساله چندان غیر طبیعی به نظر نمیرسد، اما برای کودکان بیش از دو سال این رفتارها طبیعی نیست؛ به همین دلیل برای داشتن فرزندانی سالم و رسیدن به جامعهای آرام، نیاز است رفتارهای پرخاشگرانه کودکان از سنین کودکی مورد توجه والدین قرار گیرد.
خانم آل طه کارشناس روانشناسی فرهنگسرا در این کارگاه که روزهای یکشنبه هر هفته از ساعت 10:30 الی 12 برگزار میشود، در خصوص پرخاشگری کودکان گفت: کودکان پس از تولد به علت برخی عوامل ژنتیکی و همچنین تجربه زیستی مادر در دوران بارداری، مانند شرایط روحی، آرامش روانی و عوامل دیگری چون تغذیه، استرسها، حمایتها و... با یکدیگر متفاوت بوده و نحوه پاسخگویی آنان به محرکهای اطراف، محیط پیرامون و عوامل محیطی و غیره آنها با یکدیگر یکسان نیست.
وی همچنین عنوان کرد: عدم آگاهی پدر و مادر در نحوه ارتباط موثر و صحیح با این دسته از کودکان، میتواند باعث بروز چندین اختلال دیگر و یا حتی بیشفعالی در کودک شود و این اختلالات زمینه را برای وخیم شدن اوضاع کودک در بزرگسالی فراهم میکند.
وی افزود: والدین باید بدانند که ملزم به یادگیری سبکهای مناسب و تکنیکهای موفق فرزندپروری هستند؛ زیرا فرزند آوری راحت است اما کار سخت آن است که فرزندی که متولد میشود چقدر در آینده برای خود و جامعه مفید خواهد بود و یا در مقابل چقدر مزاحم و آسیبرسان به جامعه خواهد شد.