شهردار و مدیر فرهنگسرا(صفحه ماژول‌ها)
 
 لینکها(صفحه ماژولها)

 
تاریخ : سه شنبه 5 آذر 1398     |     کد : 8173

دوره های آشپزی فرهنگسرای الغدیر از نگاهی دیگر ...

آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است ...

برای موفق شدن در این کار آشپز باید علاقه فراوانی به غذا و آشپزی داشته و سرعت عمل خوبی در آن داشته باشد. همچنین باید در فرآیند تهیه غذا و سرو آن، خلاقیت داشته باشد. این کار برای علاقه مندان آن علیرغم همه سختی ها و فشارهایش، بسیار جذاب و متنوع است.

فرهنگسرای بزرگ الغدیر با هدف آموزش تمامی نکات لازم درمورد آشپزی،آموزش آشپزی سنتی و مدرن، آموزش رسپی و معیارهای صحیح پخت غذا دایر شده است و برگزارکننده کلاس ها و دوره های تخصصی و عمومی آشپزی، دوره کافی شاپ و فست فود، دوره آشپزی ملل، آشپزی تخصصی ترکی می باشد. مهم ترین ویژگی دوره های آشپزی فرهنگسرای الغدیر که باعث شده از سایر دوره ها متمایز باشد برگزاری دوره های آموزشی با کیفیت و بیان دستورها و معیارهای مهم در زمینه آشپزی و پخت و پز می باشد.

افرادی که تمایل دارند به صورت حرفه ای در رستوران ها وفست فود و کافی شاپ فعالیت کنند، می توانند در دوره های آموزشی آشپزی فرهنگسرا شرکت نمایند و از جدیدترین روش های پخت و پز اطلاعات مفیدی را کسب کنند.
فرهنگسرای الغدیر با برگزاری این دوره ها افراد را با دستورهای مختلف غذاهای بین المللی و ابزارهای آشپزخانه و تجهیزات مربوط به آشپزی آشنا می کنند.



دوره های آشپزی
دوره های آموزش آشپزی به صورت ورک شاپ برگزار می شود و با استفاده از نیروهای متخصص و خدمات مختلف در جهت مشاوره و برگزاری کارگاه در این زمینه توانسته است جایگاه ویژه ای را به دست آورد .



خدمات آشپزی
دوره های آشپزی فرهنگسرای الغدیر مجری و برگزارکننده تکنیک های خاص آشپزی که شامل تمامی نکات و تکنیک هایی که آشپز باید آموزش دیده باشد را ارائه می دهد. در دوره های آموزش آشپزی ملل، افراد با غذاهای بین المللی آشنا شده و حتی می توانند آماده برای راه اندازی رستوان های بین المللی و مشغول بکار در این رستوان و هتل ها شوند.

در کنار آموزش ها و برگزاری ورکشاپ های تخصصی که توسط فرهنگسرا انجام می شود، به دست آوردن تجربه برای کسب موفقیت فرد در این زمینه بسیار مهم است. تجربه و کار عملی باعث می شود که فرد مهارت های لازم را در زمینه آشپزی کسب نماید .

مطالعات نشان می دهد که داشتن یک مدل خوب در آشپزخانه یکی از بهترین راه های یادگیری نحوه پخت و پز است که معمولا دختر خانم ها از مادران خود تقلید می کنند. با این حال، شاید شما هرگز فرصتی برای یادگیری آشپزی از کسی را نداشته باشید، شاید تا به حال به اندازه کافی وقت نداشته باشید که وقت خود را به این کار اعطا کنید.



کلاس آموزش آشپزی و هدف برگزاری دوره ها:
آموزش صفر تا صد آشپزی
تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها
آشنایی با مدیریت در صنایع غذایی و آشامیدنی
آشنایی با شیوه های مدرن مدیریت کسب و کار در زمینه صنعت خدمات غذا
برای تقویت آموزش هر هنر آموز در زمینه های عمومی و کاربردی صنایع غذایی و آشامیدنی
برای توسعه مهارت های شخصی و حرفه ای مورد نیاز برای موفقیت، از جمله مدیریت زمان، آداب کسب و کار، و خودآگاهی
برای ایجاد نوآوری های قابل کنترل با استفاده از خلاقیت و تکنولوژی در ایجاد و توسعه کسب و کار
 
 


توانایی های کسب شده پس از گذراندن کلاس های آموزش آشپزی :
با توجه به نوع تدریس رشته آشپزی که بصورت کاملا عملی است و مطالب و سرفصل های دسته بندی شده آن بعد از اتمام دوره آشپزی، هنرجو می تواند:
از این رشته بعنوان شغل و کسب و کار استفاده کند و منبع درآمد خوب و قابل توجهی داشته باشد.
 

 
دانش و مهارت مورد نیاز
رشته آشپزی نیازی به پیش نیاز ندارد و هر آنچه که نیاز داشته باشد، داخل خود دوره کاملا دیده شده است،
یعنی آموزش آپشزی از مبتدی تا پیشرفته خواهد بود. 
رشته آشپزی ربطی به میزان تحصیلات و رشته گذرانده شده دانشگاهی ندارد و هر کسی با هر شرایط و سنی می تواند در آن شرکت کند.
مهم علاقه شخص به رشته آشپزی است که تعیین کننده موفقیت شخص می باشد . 
از پیش نیازهای دوره آشپزی میتوان به داشتن هدفی مشخص
علاقه وافر به غذا و آشپزی
رعایت بالاترین استانداردهای بهداشت و پاکیزگی
توانایی انجام چند کار به صورت همزمان
خلاقیت در تهیه انواع غذاهای متفاوت و خوشمزه همراه با تزئینات ویژه
دقت و نظم زیاد
توانایی خوب در سازماندهی و مدیریت اشاره کرد.
 

 
منظور ما از داشتن هدف برای رشته آشپزی چیست؟ چگونه یک آشپز شویم و هدفمان از انتخاب آن چیست؟ 
هدف ها در رشته آشپزی به چند دسته تقسیم می شوند .
آشپزی مطرح و حرفه ای
مهارت فردی و توانایی شخصی
تاسیس رستوران یا کافی شاپ و ...
تدریس رشته آشپزی

با مشخص شدن هدف مورد نظر و با شرکت در دوره های آموزش آشپزی شما هنرجوی عزیز از مهارت لازم در این رشته برخوردار می شوید.



انتظارات در پایان دوره های آموزش آشپزی:
یادگیری جامع رشته آشپزی از مبتدی تا پیشرفته طبق سر فصل های رشته آشپزی بصورت عملی 
ایجاد خلاقیت فردی و دید بهتر و بازتر و پرهیز از اشتباهات رایج آشپزی
تصمیم نهایی در انتخاب هدف خود، و نحوه ورود به بازار کار

برگزاری جشنوره های غذا و ...



علاقمندان جهت ثبت‌نام و شرکت در این دوره ها می توانند به آدرس تبریز، بلوار ستارخان، خیابان شهید قره باغی، فرهنگسرای الغدیر مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۶۷۰۷۰۷ تماس حاصل فرمایند.


مدیر وب سایت